Levering til Kolding og omegn. Læs mere

Om os /

Alt til livets store øjeblikke

Vi laver alt indenfor blomster og dekorationer. Hos os kan du frit vælge mellem buketter, dekorationer, vin, chokolade, specialiteter, plantedesign og begravelsesbinderi. Du er også velkommen til at komme ind i butikken og få en snak med vores dygtige blomster-dekoratører.

Her finder du os

Når vi udvælger blomster hos By Hansen, lægger vi vægt på, at de er både smukke og særegne. Vi gør os umage for at sikre, at der hverken sidder en stilk forkert eller er et øje tørt, når vi er færdige med at binde. Alle vores buketter bliver bundet fra bunden præcis til dig, og vi anbefaler derfor, at du bestiller din buket i god tid.

Forankret og lokal

By Hansen blev startet af Per Hansen i 2006. Per har arbejdet med blomster i over 30 år, og han er oprindeligt uddannet både væksthusgartner og blomsterdekoratør. Pers passion for håndværket har dybe rødder og gennemstrømmer hver plante og blomst i butikken. Vær venligst opmærksom på, at By Hansen er en lille special-butik og derfor kun i øjeblikket har mulighed for at levere til Kolding og omegn.

Personlig levering

Til Kolding og omegn

Gratis indpakning

På alle leveringer

Altid unikke buketter

Lavet præcis til dig

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke OK eller gå videre.