Søg
Close this search box.

Om os

Alt til livets store øjeblikke

Vores brede udvalg af blomster og dekorationer omfatter alt, hvad du har brug for til enhver lejlighed. Vælg mellem vores smukke buketter, dekorative arrangementer, nøje udvalgt vin og lækker chokolade, samt vores specialiteter og plantedesign. Vi tilbyder også professionelle begravelsesbinderier, der ærer minde om dem, du holder af. Besøg vores butik og lad vores dygtige blomsterdekoratører hjælpe dig med at skabe det perfekte blomsterarrangement til enhver lejlighed.

Her finder du os

Når vi udvælger blomster hos By Hansen, lægger vi vægt på, at de er både smukke og særegne. Vi gør os umage for at sikre, at der hverken sidder en stilk forkert eller er et øje tørt, når vi er færdige med at binde. Alle vores buketter bliver bundet fra bunden præcis til dig, og vi anbefaler derfor, at du bestiller din buket i god tid.

Forankret og lokal

By Hansen blev grundlagt af Per Hansen i 2006. Med over 30 års erfaring i blomsterverdenen og en uddannelse som både væksthusgartner og blomsterdekoratør, er Per passioneret omkring sit håndværk. Hans ekspertise og kærlighed til blomster gennemsyrer hvert eneste arrangement i vores butik. Vær opmærksom på, at vi er en specialbutik og i øjeblikket kun leverer til Kolding og omegn.

Artikler om By Hansen

Ugeavisen Kolding

Per har blomsterallergi, men har nu haft blomsterbutik i 22 år

Ugeavisen Kolding

Blomsterbutik flytter til stor central ejendom: Bliver fem gange så stor

Mos Mosh

Blomsterhandleren med kronisk berøringsallergi

Lokalavisen.dk

By Hansen i nye lokaler og med nyt sortiment

JyskVestkysten

Per Hansen Udvider blomsterbutik og holder julestue

Ugeavisen Kolding

By Hansen pakker sammen i Seest

Personlig levering

Til Kolding og omegn

Gratis indpakning

På alle leveringer

Altid unikke buketter

Lavet præcis til dig

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe