Søg
Close this search box.
Ole Chokolade - Familieæske med 11 stk.
Ole Chokolade - Familieæske med 11 stk.

Chokolade – 11 stk.

170 kr.

En Sød Hilsen i Hver Bid

Indholdet af Æsken: Denne lækre gaveæske fra Ole Chokolade er en himmelsk blanding af delikate chokoladestykker og lækre nøddetærter, smukt toppet med hasselnødder. Æsken er skabt med omhu og er perfekt som en værtindegave eller som en sød hilsen til nogen, der virkelig fortjener det.

Historien om Ole Chokolade: I 1966, da supermarkeder og masseproduktion var ved at vinde terræn, tog Ole Pedersen en modig beslutning og startede sin egen chokoladeproduktion. Kernen i alt, hvad der skabes på chokoladefabrikken i Kolding, er de gode råvarer. Ole Chokolade er mere end en producent af chokolade; det er en del af Koldings historie. Startet i et snævert baglokale i 1966 fortsætter Ole Chokolade i dag med stolte håndværkstraditioner og en kærlighed til den traditionelle smag af kompromisløs kvalitet.

Forpligtelse til Kvalitet: Gennem generationer har Ole Chokolade holdt fast i den rene, afbalancerede smag ved at vælge nøje udvalgte råvarer. Tradition og kvalitet er hjørnestenene i hvert håndlavet luksusstykke. Ole Chokolade forfiner og udvikler de tidløse klassikere og fylder chokoladefabrikken i Nørre Bjert med rene råvarer og certificeret, bæredygtig chokolade.

Personlig Indpakning og Brug Anledning: Ole Chokolade er kendt ikke kun for deres lækre chokolade men også for at tilbyde præcis den flotte og personlige indpakning, som kunderne ønsker. Gaveæsker kan leveres med kundens eget logo og budskab, hvilket gør dem velegnede som firmagaver, julegaver, receptionsgaver, påskegaver og til enhver lejlighed, der kræver en ekstra sød gestus.

Fremtiden af Ole Chokolade: Ole Chokolade drives i dag af Ole Pedersens datter, Marianne Vile Ellerkamp. Hun bærer stolt arven videre, og Ole Chokolade forbliver et symbol på tradition, dedikation og udsøgt chokoladehåndværk.

Læse mere om Ole Chokolade her: www.olechokolade.dk

Fx “fødselsdag”, “jubilæum” eller “bare fordi”.

Personlig levering

Til Kolding og omegn

Gratis indpakning

På alle leveringer

Altid unikke buketter

Lavet præcis til dig

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe

Du kunne også være interesseret i ...

En flot hvid gaveæske med 24 dessertchokolader, som byder på flere forskellige smagsvarianter, der gør det er en sikker vinder hver gang.

245 kr.

En flot gaveæske med 5 stk. chokoladestænger, som blandt andet byder på deres klassiske stænger med nougat, marcipan og pistacie. Perfekt som værtindegave eller blot en sød hilsen.

125 kr.

En flot hvid gaveæske med 8 dessertchokolader, som byder på flere forskellige smagsvarianter, der gør det er en sikker vinder hver gang.

98 kr.

En flot hvid gaveæske med 9 dessertchokolader, som byder på flere forskellige smagsvarianter, der gør det er en sikker vinder hver gang.

110 kr.

Vær venligst opmærksom på at vi kun leverer til disse områder:

6000 Kolding
6051 Almind
6052 Viuf
6064 Jordrup
6091 Bjert
6092 Sønder Stenderup
6093 Sjølund
6094 Hejls