Søg
Close this search box.
Ole Chokolade - Æske med 8 stk.
Ole Chokolade - Æske med 8 stk.

Dessert­chokolade – 8 stk.

98 kr.

En Hvid Gaveæske med 8 Dessertchokolader

Gaven: Den hvide gaveæske fra Ole Chokolade rummer 8 dessertchokolader med forskellige smagsvarianter, hvilket gør den til en sikker vinder hver gang. Æsken er perfekt til at behage enhver chokoladeelsker.

Historien om Ole Chokolade: I 1966, da supermarkeder og masseproduktion var på fremmarch, besluttede Ole Pedersen at gå imod strømmen og startede sin egen chokoladeproduktion. De gode råvarer har altid været kernen i alt, hvad de laver på deres chokoladefabrik i Kolding.

Tradition og Kvalitet: Ole Chokolade repræsenterer en del af Koldings historie. Startet i et snævert baglokale i 1966 har virksomheden gennem generationer holdt fast i stolte håndværkstraditioner og kærligheden til den traditionelle smag af kompromisløs kvalitet.

Håndlavede Luksuschokolader: Hver enkelt håndlavet luksuschokolade bærer arven videre gennem den rene og afbalancerede smag af nøje udvalgte råvarer. Ole Chokolade forfiner med tiden deres tidløse klassikere og fylder deres chokoladefabrik i Nørre Bjert med rene råvarer og certificeret bæredygtig chokolade.

Bæredygtighed og Personlig Indpakning: Udover deres fokus på kvalitet er Ole Chokolade også kendt for at tilbyde flot og personlig indpakning. Med specialdesignede gaveæsker, der kan bære kundens eget logo og budskab, er Ole Chokolade det perfekte valg til firmagaver, julegaver, receptionsgaver, påskegaver og enhver anden lejlighed, der kræver lidt ekstra opmærksomhed.

Ole Chokolade i Dag: I dag fortsætter Marianne Vile Ellerkamp, datter af Ole Pedersen, stolt arven og passionen og driver Ole Chokolade med engagement og dedikation.

Læse mere om Ole Chokolade her: www.olechokolade.dk

Fx “fødselsdag”, “jubilæum” eller “bare fordi”.

Personlig levering

Til Kolding og omegn

Gratis indpakning

På alle leveringer

Altid unikke buketter

Lavet præcis til dig

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe

Du kunne også være interesseret i ...

Æsken byder på forskellige delikate stykker chokolader og lækre nøddetærter toppet med hasselnødder. Æsken er perfekt som værtindegave eller blot til en der har fortjent en sød hilsen.

 

170 kr.

En flot hvid gaveæske med 24 dessertchokolader, som byder på flere forskellige smagsvarianter, der gør det er en sikker vinder hver gang.

245 kr.

En flot hvid gaveæske med 9 dessertchokolader, som byder på flere forskellige smagsvarianter, der gør det er en sikker vinder hver gang.

110 kr.

En flot gaveæske med 5 stk. chokoladestænger, som blandt andet byder på deres klassiske stænger med nougat, marcipan og pistacie. Perfekt som værtindegave eller blot en sød hilsen.

125 kr.

Vær venligst opmærksom på at vi kun leverer til disse områder:

6000 Kolding
6051 Almind
6052 Viuf
6064 Jordrup
6091 Bjert
6092 Sønder Stenderup
6093 Sjølund
6094 Hejls