Søg
Close this search box.
IMG_0233
IMG_8776
IMG_0233
IMG_8776

Gavekurv – Buket, vin og chokolade

700 kr.

Gavekurv – Buket, Vin og Chokolade

Skab en uforglemmelig gaveoplevelse med denne eksklusive gavekurv, der forener tre luksuriøse elementer: en fortryllende buket friske blomster, en nøje udvalgt flaske vin og lækker håndlavet chokolade.

Buket af Friske Blomster: Forkæl sanserne med en smukt sammensat buket af friske blomster. Den visuelle skønhed og duften vil tilføre en ekstra dimension til gaven.

Vin: Tilføj en flaske kvalitetsvin for at højne gavens elegance. Vælg mellem rødvin, hvidvin, rosé eller en mousserende vin baseret på modtagerens præferencer.

Håndlavet Chokolade: Inkluder en fortryllende æske håndlavet chokolade fra Ole Chokolade. Disse lækre chokolader, i varianter som mælk, mørk eller hvid chokolade med nødder eller karamel, bidrager med en sød afslutning på oplevelsen.

Denne gavekurv er ideel til at fejre særlige øjeblikke som fødselsdage, jubilæer eller som en gestus af omsorg og taknemmelighed.

 

Fx “fødselsdag”, “jubilæum” eller “bare fordi”.

Personlig levering

Til Kolding og omegn

Gratis indpakning

På alle leveringer

Altid unikke buketter

Lavet præcis til dig

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe

Du kunne også være interesseret i ...

Monastrell & Syrah (økologisk fadlagret).

129 kr.

En flot gaveæske med 5 stk. chokoladestænger, som blandt andet byder på deres klassiske stænger med nougat, marcipan og pistacie. Perfekt som værtindegave eller blot en sød hilsen.

125 kr.

Chardonnay (økologisk fadlagret).

129 kr.

Vær venligst opmærksom på at vi kun leverer til disse områder:

6000 Kolding
6051 Almind
6052 Viuf
6064 Jordrup
6091 Bjert
6092 Sønder Stenderup
6093 Sjølund
6094 Hejls