Søg
Close this search box.
Ole Chokolade - Æske med 9 stk.
Ole Chokolade - Æske med 9 stk.

Dessert­chokolade – 9 stk.

110 kr.

En Hvid Gaveæske med 9 Dessertchokolader

Gaven: Den hvide gaveæske fra Ole Chokolade er en præsentation af 9 dessertchokolader i en smagfuld kombination. En sikker vinder hver gang, denne æske tilbyder en række forskellige smagsvarianter, der appellerer til enhver chokoladeelsker.

Historien om Ole Chokolade: I 1966, da supermarkeder og masseproduktion var på fremmarch, valgte Ole Pedersen en anden vej og startede sin egen chokoladeproduktion. Ole Chokolade blev grundlagt med fokus på gode råvarer, en tradition, der stadig er kerneelementet i alt, hvad de laver på deres chokoladefabrik i Kolding.

Tradition og Kvalitet: Ole Chokolade er mere end bare en chokoladeproducent; det er en del af Kolding’s historie. Startet i et snævert baglokale i 1966, bliver stolte håndværkstraditioner og passion for traditionel kvalitet videreført i dag af Ole Pedersens datter, Marianne Vile Ellerkamp.

Håndlavede Luksus Chokolader: Gennem generationer har Ole Chokolade bevaret den rene, afbalancerede smag ved nøje udvalgte råvarer. Hver håndlavet luksuschokolade er et mesterværk, og med tiden forfiner og udvikler Ole Chokolade deres tidløse klassikere, fylder deres chokoladefabrik i Nørre Bjert med rene råvarer og certificeret bæredygtig chokolade.

Bæredygtighed og Personlig Indpakning: Udover deres høje kvalitet er Ole Chokolade kendt for at tilbyde flot og personlig indpakning. Med specialdesignede gaveæsker, der kan bære kundens eget logo og budskab, er Ole Chokolade det perfekte valg til firmagaver, julegaver, receptionsgaver, påskegaver og enhver anden lejlighed, der kræver lidt ekstra opmærksomhed.

Ole Chokolade i Dag: I dag drives Ole Chokolade med stolthed og engagement af Marianne Vile Ellerkamp, der viderefører familiens arv og fortsætter med at levere udsøgte smagsoplevelser i form af håndlavede chokolader.

Læse mere om Ole Chokolade her: www.olechokolade.dk

Fx “fødselsdag”, “jubilæum” eller “bare fordi”.

Personlig levering

Til Kolding og omegn

Gratis indpakning

På alle leveringer

Altid unikke buketter

Lavet præcis til dig

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe

Du kunne også være interesseret i ...

En flot hvid gaveæske med 24 dessertchokolader, som byder på flere forskellige smagsvarianter, der gør det er en sikker vinder hver gang.

245 kr.

Æsken byder på forskellige delikate stykker chokolader og lækre nøddetærter toppet med hasselnødder. Æsken er perfekt som værtindegave eller blot til en der har fortjent en sød hilsen.

 

170 kr.

En flot hvid gaveæske med 8 dessertchokolader, som byder på flere forskellige smagsvarianter, der gør det er en sikker vinder hver gang.

98 kr.

En flot gaveæske med 5 stk. chokoladestænger, som blandt andet byder på deres klassiske stænger med nougat, marcipan og pistacie. Perfekt som værtindegave eller blot en sød hilsen.

125 kr.

Vær venligst opmærksom på at vi kun leverer til disse områder:

6000 Kolding
6051 Almind
6052 Viuf
6064 Jordrup
6091 Bjert
6092 Sønder Stenderup
6093 Sjølund
6094 Hejls