Søg
Close this search box.
Ole Chokolade - Æske med 5 stænger
Ole Chokolade - Æske med 5 stænger

Chokolade­stænger – 5 stk.

125 kr.

Gaveæske med 5 Chokoladestænger

Gaven: Den flotte gaveæske fra Ole Chokolade indeholder 5 chokoladestænger, der blandt andet byder på klassiske varianter som nougat, marcipan og pistacie. Perfekt som en værtindegave eller som en sød hilsen til enhver lejlighed.

Historien om Ole Chokolade: I 1966, da supermarkeder og masseproduktion var på fremmarch, valgte Ole Pedersen en anderledes vej og startede sin egen chokoladeproduktion. De gode råvarer har altid været kernen i alt, hvad de laver på deres chokoladefabrik i Kolding.

Tradition og Kvalitet: Ole Chokolade repræsenterer et stykke Kolding-historie, der begyndte i en snæver baglokale i 1966. I dag løftes arven videre af stolte håndværkstraditioner og kærlighed til den traditionelle smag af kompromisløs kvalitet.

Håndlavede Luksuschokolader: Hver håndlavede luksuschokolade bærer arven videre gennem en ren og afbalanceret smag, skabt af nøje udvalgte råvarer. Ole Chokolade forfiner tidløse klassikere og fylder deres chokoladefabrik i Nørre Bjert med rene råvarer og certificeret bæredygtig chokolade.

Bæredygtighed og Personlig Indpakning: Udover at fokusere på kvalitet er Ole Chokolade kendt for at tilbyde flot og personlig indpakning. Med specialdesignede gaveæsker, der kan bære kundens eget logo og budskab, er Ole Chokolade det ideelle valg til firmagaver, julegaver, receptionsgaver, påskegaver og enhver anden lejlighed, der kræver lidt ekstra opmærksomhed.

Ole Chokolade i Dag: I dag ledes Ole Chokolade af Ole Pedersens datter, Marianne Vile Ellerkamp, der fortsætter arven med stolthed og passion.

Læse mere om Ole Chokolade her: www.olechokolade.dk

Fx “fødselsdag”, “jubilæum” eller “bare fordi”.

Personlig levering

Til Kolding og omegn

Gratis indpakning

På alle leveringer

Altid unikke buketter

Lavet præcis til dig

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe

Du kunne også være interesseret i ...

En flot hvid gaveæske med 9 dessertchokolader, som byder på flere forskellige smagsvarianter, der gør det er en sikker vinder hver gang.

110 kr.

Æsken byder på forskellige delikate stykker chokolader og lækre nøddetærter toppet med hasselnødder. Æsken er perfekt som værtindegave eller blot til en der har fortjent en sød hilsen.

 

170 kr.

En flot hvid gaveæske med 24 dessertchokolader, som byder på flere forskellige smagsvarianter, der gør det er en sikker vinder hver gang.

245 kr.

En flot hvid gaveæske med 8 dessertchokolader, som byder på flere forskellige smagsvarianter, der gør det er en sikker vinder hver gang.

98 kr.

Vær venligst opmærksom på at vi kun leverer til disse områder:

6000 Kolding
6051 Almind
6052 Viuf
6064 Jordrup
6091 Bjert
6092 Sønder Stenderup
6093 Sjølund
6094 Hejls